ویرایش عکس آبان ماه 98

رییس سازمان اوقاف وامورخیریه با بیان اینکه یکی از سیاست های کلی مقام معظم رهبری ارتقای سهم وقف در علم و فناوری است، گفت : سازمان اوقاف آمادگی دارد تا ثروت های مردم را در قالب موقوفات با یک برنامه مدون در خدمت توسعه علمی به کار گیرد
 
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف وامورخیریه، مراسم اولین دوره جایزه علمی موقوفه امام صادق (ع) ویژه نخبگان و مستعدین برترین کشور با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدی،نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و حجت الاسلام محمدزاده، مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران در حوزه هنری برگزار شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین محمدی در ابتدای این نشست با بیان اینکه یکی از سیاست های کلی مقام معظم رهبری ارتقای سهم وقف در علم و فناوری است، گفت: طی مذاکراتی که با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور شد این مسئله به عنوان یک فصل جدید در اداره موقوفات مطرح گردید.
 
وی با بیان اینکه امیدواریم این حرکت به عنوان فصل جدیدی به خوبی اجرایی و عملیاتی شود، خاطرنشان کرد: در این حرکت وقف با شرکت های دانش بنیان گره خواهد خورد؛ چرا که بعضی فکر می کنند وقف فقط برای مسجد، حسینیه و عزاداری است در حالی که این نگاه به موقوفات اشتباه می باشد.
 
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه وقف یک سرمایه و ثروت ماندگار، دایمی و همیشگی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه در سراسر کشور بیش از 70 هزار مسجد موقوفه داریم، ما به این منابع بزرگ عبادی به عنوان یک سرمایه نگاه نمی کنیم این در حالی است که بسیاری از حوزه های علمیه و دانشگاه ها همچنین مدارس آموزش و پرورش جزء موقوفات هستند.
 
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اینکه وقف تنها منحصر به سازمان اوقاف نیست بلکه یکی از احکام الهی می باشد، تصریح کرد: وقف در علم و دانش و تمدن بشری جایگاه بسیار رفیعی دارد، همچنین در مسایل سیاسی نیز باید گفت بخش عمده ای از صندوق های رای در مساجد وجود دارند.
 
وی با بیان اینکه بیش از 1200 موقوفه در خدمت بهداشت و درمان و 133 بیمارستان موقوفه در کشور داریم، گفت: در شهر تهران 30 بیمارستان موقوفه وجود دارد که تمامی آنها جزء سرمایه های ملی کشور می باشند.
 
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه بخشی از درآمد موقوفات به مستمندان و فقیران و بخشی نیز در امر ازدواج صرف می شود، تصریح کرد: هیچ دستگاه و نهادی در کشور وجود ندارد که از وقف بهره ای نبرده باشند که این امر نشاندهنده این است که باید همه فرهنگ وقف را ترویج و تبلیغ کنیم.
 
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی توجه به فرهنگ وقف می باشد، گفت: فرهنگ وقف جامعه را استحکام بخشیده و اقتصاد را مقاوم می سازد زیرا جنبه مردمی دارد.
 
وی وقف را در خدمت علم و فناوری و ایجاد شرکت های دانش بنیان امر جدیدی دانست و بیان داشت: با توجه به ارتقای سهم وقف در علم و فناوری امیدواریم این سرمایه عظیم در این راه به اقتصاد کشور کمک کند.
 
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه تا چه زمانی باید به موقوفات تاریخی مباهات کنیم، اظهار کرد: این در حالی است که باید به موقوفات جمهوری اسلامی ایران توجه کرد در حالی که همه مردم می توانند واقف باشند در این راستا وقف جمعی را توسط مجلس تصویب کردیم.
 
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: در وقف جمعی هر کس به اندازه توان خود در پروژه های بزرگ مشارکت خواهند کرد به طور مثال یک مشترک صنعتی علمی پیشرفته می تواند به یک موقوفه کلان ملی تبدیل شده و مشکلات اقتصادی را حل کند.
 
وی با بیان اینکه برای حمایت از نخبگان به عنوان سرمایه انسانی وقف بر علم و فناوری مطرح می شود، تصریح کرد: باید در آینده موقوفات خود را در این عرصه قرار دهیم.
 
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه وقف در خدمت علم، ثروت ملی را حفظ می کند، ابراز امیدواری کرد در عهد جمهوری اسلامی این حکم الهی را متناسب با نیاز امروز جامعه که علم و فناوری و ایجاد شرکت های دانش بنیان است، گسترش دهیم.
 
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: سازمان اوقاف آمادگی دارد تا ثروت های مردم را در قالب موقوفات با رعایت موازین شرعی با یک برنامه مدون در خدمت علم به کار گیرد.
/2759/